Minőségi Faipari Termékek Készítése
Ön Megálmodja, Mi Megvalósítjuk

MENÜ

Vállalkozásunk 2000-ben alakult, és fő profilunk minőségi külső- és belső fa nyílászárók gyártása, és egyéb faipari munkák kivitelezése. Nyílászáróinkat egyedi igényeknek megfelelően tervezzük meg és szükség esetén teljes felületkezeléssel, üvegezéssel akár az otthonában lévő beépítést is vállaljuk.

Tevékenységi körünket később lakossági és üzleti igényeknek megfelelően bővítettük, ezáltal egyéb faipari munkákat is elvállaltunk. Az épületasztalosi munkákat kibővítettük bútor gyártással is. Ügyfeleink kívánságának megfelelően egyedi iroda- és konyhabútor gyártást is vállalunk előzetes árkalkulációval és látványtervvel kiegészítve.

Napjainkban egyre több a kérés kerti bútorok, előtetők, faházak, és igényesen kivitelezett egyedi kerítések készítésére melyben szívesen állunk a rendelkezésükre!

Ha esetleg régi antikbútorral rendelkezik és szeretné felújíttatni akkor is számíthat segítségünkre és szakmai rátermettségünkre.

Sőt ha esetleg a fantáziája alapján egyedi elképzelése van és fából kívánja megvalósítani mi ebben is a partnerei tudunk lenni!

A szlogenünk ezért is: Ön Megálmodja, Mi Megvalósítjuk

 

Menü

Szavazás

Tervez e a közeljövőben nyílászáró cserét
igen tervezek
egyenlőre nincs tervben
Asztali nézet